جواب این سوال را می توان از دو نقطه نظر بررسی نمود: اول از دیدگاه شرکت و دوم از دیدگاه تبلیغات و مشتری.
امروزه شرکت های فعال در صنعت تلاش می کنند تا هر جا ممکن است از پیچیدگی کاتالوگ ها و بروشورهای خود بکاهند تا بتوانند با سرعت بیشتر جوابگوی نیازهای مشتری باشند. به عنوان مثال در بسیاری از محصولات تهویه مطبوع جهت انتخاب یک محصول درست باید با تسلط کامل در منحنی ها و جدوال مختلف کاتالوگ، محاسباتی انجام داد و در نهایت به محصول نهایی رسید. واضح است که استفاده از این شیوه زمان بر بوده و باعث کاهش سرعت در انتخاب محصول و یا طولانی شدن مراحل آماده شدن پیشنهاد و یا پیشفاکتور برای مشتری می گردد. همچنین با توجه با اینکه سازمان های مختلف هر کدام استانداردهای مخصوص به خودشان را برای واحدهای اندازه گیری دارند، ممکن است تنها نصفی از زمان شرکت صرف تبدیل واحدهای مختلف به یکدیگر شود. همچنین در بسیاری از موارد مهندسین و فروشندگان در بازدید خود از پروژه ها و یا در هنگام برگزاری جلسات نیاز دارند به سرعت مدلی را انتخاب کرده و مشخصات فنی و اندازه های آن را بررسی نمایند. واضح است که در این گونه مواردی امکان بررسی همزمان چندین کاتالوگ و انجام محاسبات مربوط یه آن در چنین زمان کوتاهی ممکن نیست. لذا داشتن یک نرم افزار انتخاب محصول هم باعث افزایش سرعت فرآیند پاسخ گویی به مشتری می گردد و هم اشتباهات ناشی از خطاهای انسانی در روند محاسبات را می کاهد. همچنین به راحتی و در همه جا می توان در سریع ترین زمان ممکن تنها با وارد نمودن موارد مورد نیاز به محصول مورد نظر رسید.
جنبه دیگر داشتن نرم افزار و یا اپلیکیشن اختصاصی برای شرکت خود، تبلیغات بیشتر و جذب مشتری است. امروزه تمام شرکت های معروف دنیا در زمینه تهویه مطبوع دارای نرم افزار تخصصی خود می باشند. چرا که هرچقدر شرکت ها بتواندد شرایط آسان تری برای انتخاب محصول خود برای مشتری فراهم کنند از شانس بیشتری برای پیشی گرفتن از رقبای خود بهره خواهند جست. از سوی دیگر در خیلی از موارد که شرکت های مشاور باید برای کارفرماها بعد از محاسبات خود مدل پیشنهادی نیز ارائه نمایند. پرواضح است که بسیاری از شرکت های مشاور به علت مشغله زیاد ترجیح می دهند به سادگی از یک نرم افزار استفاده کنند تا در میان انبوهی از کاتالوگ های کاغذی و یا دیجیتال به انتخاب محصول بپردازند. لذا در صورتی که شرکتی دارای این گونه نرم افزارهای تخصصی و یا اپلیکیشن های اختصاصی باشد شانس بیشتری برای پیشنهاد شدن محصولاتشان به کارفرما را دارند.
لذا در دوره ای که بسیاری از شرکت ها درتلاش برای رقابت با یکدیگر و پیشی گرفتن از رقبای خود مجبور به پرداخت هزینه های بسیارجهت تبلیغات مختلف هستند، ارائه یک نرم افزار تخصصی مربوط به محصولات خود میتواند نقش کلیدی و حیاتی را در این زمینه ایفا نماید.